Wie zijn wij ?

Drukkerij Futura, in 1974 opgericht en in 1983 overgenomen door Jean-Marie Steisel  en Christian Asmar, heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in fijn en bijzonder drukwerk (kunstboeken, brochures met bijzondere afwerkingen, vernis...).

We streven er altijd naar een persoonlijke toets aan te brengen, een toegevoegde waarde voor realiseringen waarvoor geduld en bekwaamheid zijn vereist.

Het team bestaat uit 8 personen, onder wie een grafisch vormgeefster, en biedt u een volledige all-in service. Enerzijds verzorgt Futura het grafische ontwerp van uw werk en stelt zij haar creativiteit ten dienste om u te adviseren. Anderzijds doet Futura een beroep op haar ervaring en nauwkeurigheid om al uw drukwerk te realiseren, met bij elk stadium van het ontwerp een controle van de kwaliteit.

Voor het hele traject is er één contactpersoon die uw project beheert. Tijdens haar 35-jarig bestaan heeft Futura altijd de voorkeur gegeven aan menselijk contact en vertrouwelijkheid, en op deze wijze een trouw en tevreden clientèle opgebouwd. Zo verzorgt Futura al jaren het drukwerk voor jaarverslagen van talrijke ondernemingen.

Dankzij de menselijke schaal is onze onderneming zeer flexibel en reactief. Het team richt zich naar uw wensen en termijnen, met constante aandacht voor kwaliteit.


Drukkerij Futura SA Avenue du Four à Briques, 3a
B-1140 Bruxelles
Mail : info@futura.be
Tél : 02 743 25 25
Fax : 02 743 25 28